Primul meci oficial din 2019 pentru handbaliste

Joi, 10 ianuarie 2019, se reia Liga Florilor, după o vacanță de aproximativ două luni. Echipa de handbal feminin a CS ”U” Cluj-Napoca va relua campionatul cu un joc în deplasare la SCM Râmnicu Vâlcea.

Partida se va disputa în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea de la ora 18:00 și contează pentru etapa 11. Universitatea Cluj se află pe locul 11 cu șase puncte, iar handbalistele de la Râmnicu Vâlcea ocupă primul loc în clasamentul Ligii Florilor cu 27 de puncte.

„Sunt foarte mulțumit de cum au abordat fetele perioada de pregătire. Am avut o constantă bună atât în antrenamente, cât și în meciurile amicale. Sperăm să fim la fel de constanți și în jocurile oficiale, mai ales că începem campionatul în condiții foarte dure, având patru deplasări consecutive. Avem trei accidentări: Reka Tamaș, care este din vară accidentată și o așteptăm la pregătire în luna februarie, Sonia Vasiliu are o problemă la spate și va reveni tot în februarie, iar Ionica Munteanu a început ușor antrenamentele și vom vedea când va fi aptă 100%”, a declarat Alin Bondar, antrenorul echipei clujene.

 

Comments

comments