Primul examen pentru Carmen Amariei ca antrenor în Liga Zimbrilor

Carmen Amariei se află în fața primului examen ca antrenoare în Liga Națională de handbal masculin după ce, la începutul săptămânii, a preluat conducerea tehnică a echipei Universitatea Cluj.

Și nu va fi un examen ușor în condițiile în care oaspete în Sala Sporturilor „Horia Demian” va fi sâmbătă de la ora 19,30, echipa CSM București. Dacă băieții noștri vizează cea de a treia victorie în această ediție a campionatului, bucureștenii au deja la activ 6 succese care îi situează în clasament imediat în afara podiumului, pe locul al 4-lea.

La instalarea în postura de antrenoare a echipei noastre de handbal masculin, fosta mare jucătoare a declarat: „Sunt încântată de noua provocare primită din partea „U” Cluj și pot spune că este o oportunitate deosebită de a-mi pune în valoare cunoștințele acumulate în toată cariera handbalistică de până acum. Îmi doresc ca prin această colaborare, împreună cu jucătorii, conducerea și staff-ul tehnic, să implementăm o strategie care să ne ajute la creșterea și dezvoltarea handbalului clujean. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă aștept în număr cât mai mare pentru a susține echipa noastră. Haide „U”!”

Meciul dintre ”U” Cluj-Napoca și CSM București va începe sâmbătă seara la ora 19,30, în Sala Sporturilor „Horia Demian” și vă așteptăm să susțineți echipa noastră la un eveniment handbalistic de calitate și care se anunță deosebit de interesant.

Comments

comments