Prelungire de contracte la echipa de handbal feminin

Staff-ul echipei de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a anunțat prelungirea contractelor pentru încă un sezon pentru sportivele Diana Lazăr și Viorica Țăgean.

Interul stânga, Diana Lazăr a declarat următoarele:

Iubesc Clujul și consider că este casa mea, iar toți știu că orașul Cluj înseamnă Universitatea Cluj! Știu că ultimele sezoane nu au fost la înălțimea așteptărilor, dar am ales sa rămân aici pentru că am speranța formării unei echipe puternice pe care orașul și suporterii o merită, totodată pentru că indiferent de vremuri sau rezultate sunt mândră să port tricoul alb-negru! Așa cum au fost mereu alături de noi, îi așteptăm pe suporteri și în sezonul următor cu promisiunea de a le aduce zâmbetul pe buze la fiecare meci!

Și portărița Viorica Țăgean a ales să rămână la echipa universitară:

Sunt foarte fericită și mândră că fac parte din familia ”U” Cluj. Nu m-au interesat ofertele primite, am refuzat și am ales sa îmi continui cariera la “U” pentru că m-a format ca jucătoare. ”U” Cluj este mereu în sufletul meu și chiar dacă traversează o perioadă grea îmi doresc să pot ajuta ca echipa să revină treptat în partea superioară a clasamentului. Clujul este cel mai frumos oraș, cu oameni minunați iar suporterii ”U” Cluj sunt deosebiți și speciali. Vă mulțumesc și vă așteptăm la sală, împreună vom reuși tot ce ne dorim pentru binele echipei!”

De asemenea, conducerea echipei a renunțat la serviciile extremei dreapta, Cristina Boian și ale antrenorului Alin Bondar, un nou tehnician urmând a fi anunțat în zilele următoare.

Comments

comments