Comunicat de presă

În data de 20 mai 2020 Înalta Curte de Casație și Justiție a tranșat definitiv litigiul inițiat de către Clubul Sportiv ”Universitatea” Cluj și Ovidiu Vasu împotriva jurnaliștilor de la www.ziardecluj.ro, publicația Cluj 100% și postul de televiziune NCN, patronate de Alexa Liviu Doru Alin.

Astfel, după aproape trei ani de litigii, instanțele judecătorești au statuat în mod definitiv faptul că jurnalistul-patron Alexa Liviu Doru Alin a derulat, prin mijloacele mass-media pe care le deține, o campanie negativă de presă împotriva Clubului Sportiv ”Universitatea” Cluj și a directorului său, în interesul său personal, de a prelua conducerea Clubului. Mai mult, s-a reținut faptul că jurnaliștii de la publicațiile menționate au prezentat cu rea-credință publicului informații neadevărate și neverificate din cel puțin două surse, cu redarea trunchiată a declarațiilor și evenimentelor prezentate în cuprinsul articolelor.

Jurnaliștii de la www.ziardecluj.ro, Cluj 100% și postul de televiziune NCN au fost obligați la plata în solidar a sumei de 25.000 lei în favoarea Clubului Sportiv ”Universitatea” Cluj, precum și la suma de 50.000 lei în favoarea directorului Ovidiu Vasu.

Comments

comments