Prea multe greșeli în meciul din Liga Zimbrilor

 Foto: JFritz Fotograf

Foto: JFritz Fotograf

Universitatea Cluj a fost întrecută cu 31-22 (13-9) de CSM București în meciul susținut vineri seara în Sala Apollo din capitală, în cadrul etapei a 23-a din Liga Națională de handbal masculin.

Scorul este mai drastic decât realitatea din teren, în condițiile în care ”U” s-a apropiat de mai multe ori la 3 goluri distanță, fără a fi însă în măsură să păstreze această diferență sau să o micșoreze. Așa cum a remarcat antrenoarea Carmen Amariei de câteva ori pe parcursul întâlnirii, băieții noștri au alternat fazele de joc reușite cu altele în care au greșit neforțat acestea din urmă anulându-le șansele la un rezultat mai bun.

Golurile pentru ”U” au fost marcate de: Mark Adoreanu 5, Bogdan Paul 4, Călin Hossu și Shahoo Nosrati câte 3, Alexandru Buciuman și Ajdin Zahirovic câte 2 și respectiv Alexandru Coman, Raul Ostace și Sven Nivard câte 1 gol iar poarta a fost apărată de Mohammad Siavoshishahenayati. Au mai jucat Sergiu Makaria, Cătălin Ghivil și Vlad Coman.

În runda următoare, ”U” Cluj-Napoca va primi miercuri, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, vizita formației Minaur Baia Mare.

Comments

comments