Ocazie ratată de ”U” Elbi în etapa a 4-a a Ligii Naționale de rugby

”U” Elbi a ratat ocazia de a realiza prima victorie în această ediție a Ligii Naționale de rugby Kaufland după ce a cedat cu 34-12 (20-5) în meciul din etapa a 4-a cu Rapid București, disputat pe Stadionul Olimpia din capitală.

Punctele formației noastre au fost reușite de Davit Tedeluri – eseu în prima repriză și respectiv Alexandru Telesa încercare transformată de Toma Mârzac în partea a doua a meciului.

La încheierea confruntării antrenorul Cristian Săuan a tras pentru u-cluj.ro principalele concluzii: „Din păcate astăzi nu am avut atitudinea pe care am sperat-o pentru acest meci. Am crezut că vom exprima o formă fizică cel puțin ca în ultimul meci cu Steaua dar din păcate am fost departe de adevăr. La capitolul disciplină în organizare mai avem încă de lucrat, nu puțin ci chiar foarte mult. Din ce îmi aduc aminte eu, rugbyul trebuie jucat și nu povestit. Altfel riscăm să ne întâlnim des cu astfel de situații. Ce este mai frustrant este că tot ce reușim să construim într-un meci două nu reușim să menținem mai departe. Atitudinea de astăzi a fost neclară, intenție să ne exprimăm la un nivel cât mai ridicat probabil am avut, dar cred că am rămas doar la faza de vorbit și dorință, asta cel puțin în prima repriză. Cu mare părere de rău și cu tot respectul pentru băieții care compun pachetul de înaintare, astăzi chiar am sperat de la ei că vor fi motorul echipei și protagoniștii acestui meci. Speram să arate că își doresc mai mult decât au făcut-o în partidele anterioare. Aș fi vrut să-i văd luptându-se cu mai multă dorință pentru baloanele noastre. Cel puțin în aliniamentul de tușă. Din păcate acceptăm pierderea posesiei în teren una după alta la rând iar vinovați sunt alții și altele dar nicidecum noi. Săptămâna viitoare ne așteaptă o etapă extrem de grea, jucăm acasă cu Dinamo, o partidă care nicidecum nu va putea fi abordată cu o atitudine similară cu cea din partida de astăzi.”

În următoarea confruntare, ”U” Elbi va întâlni sâmbătă, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, campioana în exercițiu, Dinamo București.

Comments

comments