Oana Tomoioagă, vicecampioană națională la Anduranță

Localitatea Buftea din județul Ilfov a găzduit în perioada 7-9 septembrie Finala Campionatului Național de Anduranță Ecvestră, competiție care a fost organizată în cadrul ediției a IV-a a Cupei „Shagya”, cuprinzând și probe de Concurs Internațional de 1, 2 și 3 stele.

Secția de echitație a CS ”U” Cluj a fost reprezentată de patru călăreți, iar doi dintre ai au reușit să se claseze pe podium. Astfel, Oana Tomoioagă este vicecampioană națională la Anduranță, proba 90 km. Tot ea s-a clasat pe locul 3 la Concursul Internațional 1* și a câștigat locul 1 la categoria „Cel mai bun pur sânge arab născut și crescut în România” acordat de Asociația Crescătorilor de Pur Sânge Arab din România. Oana Tomoioagă a concurat cu calul Kinan la toate probele.

Celălalt medaliat al clubului nostru este Seres Tamas, care alături de Gajo a obținut locul 3 la Concursul Internațional 2* – 120 km.

„A fost un concurs la care au participat sportivi din Bulgaria, Grecia, Turcia. Suntem bucuroși pentru rezultatele obținute și începem pregătirile pentru Finala de Forță și Amatori Obstacole, care are loc la Turda în acest sfârșit de săptămână”, a spus Tudor Ciplea, antrenorul secției de echitație a CS ”U” Cluj.

Comments

comments