O nouă etapă în deplasare pentru handbaliste

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj va juca etapa a VIII-a a Ligii Florilor în deplasare la Brăila. Partida dintre HC Dunărea Brăila și Universitatea Cluj va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 11:00. Echipa clujeană va lua startul acestei partidei cu un moral bun, după ce etapa trecută a reușit un rezultat de egalitate, 22-22, cu CSM Slatina. În schimb, adversarele de mâine au pierdut etapa a VII-a cu 14-21 acasă la CS Măgura Cisnădie.

„Pentru noi de acum orice meci și orice punct este important și nu poate fi decât o sigură abordare, la victorie. Eu sper să iasă bine că, dacă o să câștigăm, atunci o să fim mai liniștiți”, a spus Alin Bondar, tehnicianul handbalistelor universitare.

În prezent, cele două echipe sunt vecine de clasament, fiecare având șapte puncte, doar că „studentele” se află pe locul 11, iar brăilencele pe locul 12. În sezonul precedent, cele două echipe s-au întâlnit de două ori, iar fiecare a avut câte o victorie. Prima victorie, 9 noiembrie, i-a aparținut Universității Cluj 30-18, pe teren propriu, iar în retur, 2 aprilie, HC Dunărea Brăila s-a impus cu 29 la 25.

Comments

comments