Ne-a părăsit Traian Scridon, un mare iubitor al rugbiului clujean

Clubul Sportiv Universitatea Cluj regretă profund trecerea la cele veșnice a renumitului chirurg prof. dr. Traian Scridon, fost component al echipei de baschet și mai apoi președinte al secției de rugby.

Medicul Traian Scridon a preluat conducerea rugbiului universitar în Ianuarie 2012 într-o perioadă deosebit de grea pentru echipa noastră și a reușit, prin calitățile și probitatea domniei sale, să revigoreze activitatea acesteia.

Cu implicarea totală a președintelui Traian Scridon, după ce formația noastră retrogradase și a fost reprimită în prima ligă, a fost lansat Proiectul Rugby U 2012 care a readus echipa pe linia de plutire astfel încât finalul de campionat a găsit pe ”U” Cluj pe locul 7. În calitatea sa de președinte și apoi cea de președinte de onoare, Traian Scridon a fost și a rămas mereu un susținător și iubitor al rugbiului universitar clujean.

La dispariția prematură a celui care a fost prof. dr. Traian Scridon, medic, profesor și conducător, prieten apropiat al Clubului Sportiv Universitatea, ne exprimăm profundul nostru regret și transmitem și pe această cale condoleanțe familiei.

Înmormântarea va avea loc miercuri de la ora 13 la Cimitirul Central din Cluj-Napoca.

Comments

comments