Încă o „sută” în palmaresul echipei de baschet masculin

Universitatea Cluj a reușit încă o dată să înscrie peste 100 de puncte de astă dată în meciul disputat luni seara în Sala Liceului cu Program Sportiv, cu ACS ASE București contând pentru etapa a 16-a a Ligii I La baschet masculin.

Elevii lui Florin Covaciu și Vlad Bota au câștigat cu 110-77 (18-22, 32-16, 22-20, 38-19) într-un meci pe care băieții noștri l-au început ceva mai greu dar pe care l-au dominat apoi clar reușind o nouă victorie cu încă o „sută” pe tabelă..

Pentru ”U” au înscris: Rareș Mihășan 26 de puncte, Mihnea Tudor Brie 22, Ciprian Albu 18, Toma Lungoci 17, Tudor Zaharie 9, Henrique Simionca 6, Matei Cristian Nuna 4 și respectiv Darius Coste, Victor Godeanu, Ianis Stan și Andrei Sichet câte 2 puncte.

Succesul este cu atât mai important cu cât CSS VSK Gheorgheni s-a impus în cele două jocuri din sfârșitul de săptămână și cu 11 meciuri câștigate și 5 înfrângeri amenință prima poziție în clasament ocupată de ”U” care are un palmares de 12/5.

Ultimul examen al băieților noștri în această primă fază a Ligii I la baschet masculin este programat duminică la ora 16 când va primi în Sala Liceului cu Program Sportiv vizita echipei CSM 2 Constanța.

Comments

comments