Meciuri succesive la Ploiești pentru baschetbaliștii ”U”

 Foto: Brădeanu Photography

Foto: Brădeanu Photography

Eșalonul doi al baschetului masculin românesc se reia la sfârșitul acestei săptămâni cu meciurile etapelor a 10-a și a 11-a, în cadrul cărora „U” Cluj va întâlni succesiv pe CS Universitar Ploiești iar apoi pe concitadina acesteia, CS Municipal Ploiești. Ambele partide se vor desfășura în Sala Sporturilor din Blejoi, o comună suburbană a municipiului Ploiești și vor începe la aceeași oră, 12:30.

Sâmbătă, 8 mai, echipa antrenată de Florin Covaciu și Vlad Bota, aflată înaintea acestor partide pe locul 7 în clasament, va avea ca adversar pe CS Universitar Ploiești, formație care ocupă poziția a 9-a în ierarhie și care a reușit o singură victorie în întâlnirile disputate până acum.

În condițiile în care ambele partide directe dintre cele două echipe au fost câștigate de băieții noștri este de înțeles că „U” vizează o nouă victorie. Mult mai dificilă se anunță partida de duminică, 9 mai, adversarul, CS Municipal Ploiești, aflându-se în acest moment pe poziția a 3-a în clasament cu 6 victorii și o singură înfrângere.

Va fi, deci, nevoie ca „studenții” să facă încă un meci foarte bun și să se întoarcă de la Blejoi cu două meciuri câștigate împotriva ploieștenilor.

 

Comments

comments