Meci important pentru handbalistele noastre

 Foto: Raluca Nicolae

Foto: Raluca Nicolae

Universitatea Cluj întâlnește astăzi, 7 Mai, de la ora 17.45 în Sala „Gheorghe Barițiu” din Turda pe HC Zalău într-o partidă contând pentru etapa a 21-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

Ieri, în primul meci al turneului care se desfășoară la Cluj-Napoca și la Turda, zălăuancele au învins cu 26-24 pe Măgura Cisnădie și se află acum pe poziția a 9-a în clasamentul Ligii Florilor Mol.

Tot ieri, și tot în cadrul etapei a 20-a, „U” a fost învinsă în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, de CSM Galați cu 31-25, la pauză 19-13.

„A existat o singură echipă pe teren și aceea a fost CSM Galați. Este foarte dureros să vezi o echipă care nu luptă și nu are atitudine exact atunci când aveam cea mai mare nevoie, pentru a câștiga acest meci. Simt că unele dintre jucătoare nu mai sunt interesate de „U” în timp ce altele încă mai speră la salvarea de la retrogradare. Rămâne de văzut cum ne vom prezenta de aici înainte. Îmi pare rău pentru acest rezultat și cred că ar trebui să le fie rușine celor care au dat dovadă de neprofesionalism și au uitat că Universitatea le-a oferit șansa de a evolua în prima ligă. Dacă vom avea 7 jucătoare cu care să mergem la luptă cu acelea vom merge până la final iar cine nu luptă pentru acest club va sta acasă. Astazi este ultima șansă, cu o victorie mai putem spera la ceva, vreau să vad tricouri transpirate și luptă””, a declarat directorul sportiv Sergiu Cacoveanu.

Partida de astăzi, dintre HC Zalău și „U” Cluj va începe la ora 17,45 și va putea fi urmărită în direct și contra-cost pe canalul de Youtube al Federației Române de Handbal.

Comments

comments