Meci bun, cedat pe final…

Universitatea Cluj a jucat aseară, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu Dobrogea Sud Constanța, în cadrul etapei a 12-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

Oaspeții porneau favoriți, dar elevii lui Marius Stavrositu au dat o replică foarte bună iar la pauză s-a intrat cu 15-15 grație celor două goluri marcate de clujeni în finalul primei reprize. Meciul a continuat în același ton de echilibru până spre sfârșitul acestuia când apărarea noastră a cedat și dobrogenii au reușit să facă diferența.

A fost în final 27-31 într-un meci în care pe băncile tehnice au stat foștii colegi de la HCM Constanța, Marius Stavrositu și George Buricea.

Pentru ”U” au marcat: Călin Hossu 9 goluri, Cătălin Fodorean și Putnoky Szabolcs câte 5, Alexandru Coman 3, Mark Adoreanu 2, Raul Ostace 2 și Ionuț Ramba 1 gol.

„Am întâlnit o echipă a Constanței care deja a câștigat un trofeu anul acesta – SuperCupa României. Un început ezitant din partea noastră, dar îmbucurător a fost faptul că am reușit să ne batem de la egal la egal cu Constanța. Rămânem încrezători că putem să aducem în continuare puncte din viitoarele meciuri din deplasare. Lipsa noastră de experiență și problemele de efectiv au făcut diferența spre finalul meciului. Felicit jucătorii pentru implicare totală și le doresc putere multă pentru următoarele 3 meciuri infernale pe care le avem în deplasare!” , a declarat antrenorul echipei.

Comments

comments