A marcat 17 goluri contra lui Dinamo!

Aceasta este performanța extraordinară realizată de Călin Hossu în partida de sâmbătă din etapa a 20-a a Ligii Naționale de handbal masculin în cadrul căreia Universitatea Cluj a primit vizita campioanei Dinamo București.

În ciuda calculelor hârtiei, elevii lui Marius Stavrositu au fost în mai multe situații în apropierea bucureștenilor pe tabela de marcaj și chiar dacă au avut în continuare efectivul decimat de accidentări, au dat totul pentru echipă și pentru spectacolul sportiv. „Omul meciului” a fost, de bună seamă, Călin Hossu care și-a trecut în cont nu mai puțin de 17 reușite în poarta echipei care ne reprezintă în Liga Campionilor.

„Mă bucur pentru Călin, pe care îl consider unul dintre liderii echipei, chiar dacă acum trece printr-o perioada grea accidentat fiind la umăr. L-am menajat în câteva meciuri, l-am aruncat în luptă cu cea mai titrată echipă și el a reușit un meci fantastic. O notă în plus pentru Apostu care rămăsese singura opțiune de portar „de meserie” și care a apărat nerefăcut după accidentare, cu un potențial fizic de doar 30%. După acest meci cu Dinamo încrederea mea în echipă, în toți băieții, a crescut și sunt convins că, dacă revenim în formulă completă, putem obține rezultatele pe care cu toții le dorim. Și mai cred cu tărie că acești copii vor deveni în curând luptătorii de care avem nevoie pentru că sunt caractere puternice și iubesc clubul Universitatea”, a declarat antrenorul Marius Stavrositu.

Alături de Călin Hossu și ale sale 17 reușite, pentru ”U” au mai marcat: Ionuț Ramba 5, Tudor Drăgoi și Cătălin Ghivil câte 2, respectiv Mihai Becheru, Dragoș Iancu, Mihai Dragomir și Răzvan Mocioi câte 1 gol.

În runda următoare, a 21-a, Universitatea Cluj va juca joi, 3 martie la Baia Mare, cu Minaur.

Comments

comments