Divizia A1 la volei masculin și feminin

Echipele clubului Universitatea Cluj au disputat la sfârșitul săptămânii trei meciuri din cadrul Diviziei A1 la volei masculin și feminin.

Seria a început vineri cu partida în care ”U” a primit vizita campioanei Arcada Galați, desfășurată în devans din etapa a 22-a a competiției masculine. Nu a fost un simplu act de prezență pentru băieții noștri care, deși au pierdut cu 3-0 (-17, -17, -20), au dat o replică bună mult mai puternicilor lor adversari. Sâmbătă, în Sala Sporturilor „Horia Demian” a venit ocupanta locului al doilea în ierarhia națională, Steaua București întâlnirea contând pentru etapa a 20-a. A fost un meci fără istoric, încheiat tot cu 3-0 în favoarea oaspeților care și-au adjudecat seturile la 8, la 12 și la 15.

În cele două partide, punctele formației noastre au fost reușite de Mihai Popovici 14 Tudor Mocan 12, Andrei Varga 9, Dănuț Neag 5, Vlad Negrean 4, Claudiu Iov 3, Ștefan Verciuc 2, Radu Tănase 2, respectiv Alexandru Onofrei, Mădălin Dăineanu și Alexandru Voinea câte 1 punct.

La feminin ”U” s-a deplasat sâmbătă la Lugoj acolo unde a cedat cu 3-0 (-9, -15, -8), partidă în care fetele noastre au punctat prin: Mirela Pralea 8, Iulia Flore 5, Alexandra Cauc și Beatrice Popa câte 4 și respectiv Andreea Murar și Natalia Preda câte 1 punct.

Comments

comments