Maraton la Sala Sporturilor „Horia Demian”

Haideți să susțineți echipele Clubului Sportiv Universitatea Cluj! Sâmbătă, 11 martie, începând cu ora 12:30 sunt programate trei meciuri în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

De la ora 12:00, echipa de handbal masculin Universitatea Cluj primește vizita ocupantei locului 2 în clasament, CSM Oradea, într-un meci din cadrul etapei a XVII-a a Diviziei A, Seria B. Înaintea acestei runde, handbaliștii pregătiți de Radu Marc ocupă poziția a patra în clasament, cu 25 de puncte, la un punct de ultimul loc pe podium, ocupat de Universitatea Craiova.

Cu începere de la ora 15:00, voleibaliștii Universității au parte de un nou duel pe teren propriu cu o formație puternică. Clujenii vor juca în cadrul ultimei etape a sezonului regulat al Diviziei A1 cu CS Arcada Galați. După 21 de etape disputate din actuala ediție de campionat, oaspeții din Galați ocupă locul 4 în clasament, în vreme ce „alb-negrii” sunt pe locul 11.

Echipa de baschet feminin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea va juca de la ora 18:00 pentru locul 2 cu puternica echipă din Târgoviște, CS Municipal. Cele două formații sunt vecine de clasament, CSM Târgoviște este pe locul 2, iar baschetbalistele antrenate de Dragan petricevic pe locul 3, fiind despărțite doar de un punct. Meciul contează pentru etapa a șaptea din faza a doua a sezonului regulat al Ligii Naționale.

CU 10 LEI VEZI 3 MECIURI!

Cei care iși vor achiziționa un tichet de intrare la meciul de handbal masculin vor putea urmări GRATUIT și celelalte două partide de mâine! Pensionarii și studenții au 50% reducere, iar elevii beneficiază de acces gratuit pe baza carnetului de elev.

Comments

comments