Lupta pentru titlul național la baschet feminin continuă la Cluj

 Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Baschetbalistele de la CS ”U” Cluj se vor duela miercuri, 26 aprilie și joi, 27 aprilie cu formația ACS Sepsi SIC în Sala Sporturilor „Horia Demian” din orașul nostru. Confruntările contează pentru meciurile trei și patru din finala Ligii Naționale, după ce la Sfântu Gheorghe ”studentele” au reușit să câștige prima partidă. În cazul în care vor ieși învingătoare din ambele meciuri de pe teren propriu, clujencele se vor încununa campioane, ultimul act desfășurându-se după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

În stagiunea actuală, elevele lui Dragan Petricevic au mai întâlnit trupa din Covasna pe teren propriu de două ori. A fost 64-71 în luna octombrie a anului trecut și 70-57 la jumătatea lunii martie. Jucătoarele clubului Universitatea au nevoie de susținerea dumneavoastră în încercarea de a cuceri un nou titlu după 24 de ani!

Vă reamintim că bilete pentru cele două partide se găsesc la sediul clubului Universitatea de pe strada Cardinal Iuliu Hossu, nr. 23, între orele 7:30 – 10:00 și 13:00 – 15:00, în timp ce la casieria de la Sala Sporturilor tichetele vor fi disponibile începând de miercuri de la ora 15:00, iar joi de la ora 17:00.

Comments

comments