Au cedat în fața campioanei en-titre

 Foto: rugbytv.ro

Foto: rugbytv.ro

Formația de rugby masculin ”U” Prodvinalco a cedat confruntarea de pe terenul campionilor de la Timișoara Saracens cu scorul de 21 la 60. Meciul s-a desfășurat azi, 25 aprilie, de la ora 11:00 pe stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara și a contat pentru etapa a 12-a a SuperLigii CEC Bank.

Deși au fost învinși, tehnicianul universitarilor clujeni, Horea Hîmpea, a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevilor săi:

A fost o atitudine bună a băieților, am reușit să punem în șah echipa campioană timp de 25 de minute în prima repriză și 10 minute în cea de-a doua. Au avut o atitudine foarte bună, din păcate nu am avut cu ce să fac schimbare în linia întâi, nici schimbări necesare pentru linia a doua și asta a făcut diferența de 40 de puncte. Eu vreau să-i felicit pe jucătorii care au participat la meciul acesta pentru atitudine! Noi am mers cu un lot de 18 jucători dintre care 2 accidentați, Adrian Chiper a jucat tot meciul cu arcada spartă, Gheța Daniel care la 36 de ani a reușit să ducă un meci de 80 de minute cu campioana României și a reușit să-l ducă foarte bine. Sunt niște oameni de apreciat, trebuie să ne scoatem pălăria în fața lor! Noi nu avem ce să le oferim, salarii mari și nu mai știu ce, dar ei au arătat că au plăcerea de a juca rugby. Deși joacă cu o echipă extrem de bună au plăcerea să poarte balonul, de a fi în teren, de a se bucura de jocul de rugby. Mie asta mi-a plăcut cel mai mult și asta ar trebui să conteze pentru toată lumea. Este o echipă mică care are plăcerea de a juca rugby și eu m-am bucurat foarte mult când i-am văzut că sunt în teren și se bucură de meci și reușesc să facă secvențe bune de joc, au făcut un meci de dăruire și îi felicit pentru asta!

Comments

comments