Lupta pentru locul 3 continuă duminică la Cluj

 Sursă foto: Dan Bodea

Sursă foto: Dan Bodea

Baschetbalistele Clubului Sportiv Universitatea Cluj au disputat joi, 19 aprilie, primul meci al finalei mici din Liga Națională de Baschet Feminin, pe terenul formației CSTBv Olimpia CSU Brașov. Fetele antrenate de Dragan Petricevic au pierdut cu scorul de 70-86 (16-23, 15-22, 25-22, 14-19), fiind conduse cu 1-0 la general de brașovence.

Cea mai bună marcatoare pentru Universitatea Cluj în meciul de la Brașov a fost Theairra Taylor cu 16 puncte, urmată de Olena Samburska și Aida Kalusic, ambele cu câte 14 puncte înscrise pe tabelă. De la gazde s-a remarcat Biljana Pesovic, autoare a 20 de puncte.

Lupta pentru medalia de bronz a competiției continuă cu meciul doi al confruntării, programat duminică, 22 aprilie, ora 18:30, pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian”.  În LNBF finala mică se joacă după sistemul cel mai bun din trei partide, iar pe 25 aprilie se va disputa partida decisivă, dacă va fi necesară.

Prețul unui bilet la meciul de duminică este 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au accesul gratuit, pe baza carnetului de elev.

Comments

comments