Luptă îndârjită cu final controversat

Echipa feminină de handbal ”U” Cluj a fost învinsă printr-o aruncare de la 7 metri în ultima secundă de joc de către CSM Târgu Jiu într-o partidă contând pentru etapa a 8-a a Diviziei A Seria B.

Meciul din Sala Sporturilor „Horia Demian” a avut accente dramatice cu încleștări acerbe între competitoare din care au rezultat de cele mai multe ori faze spectaculoase.

Cele două formații, de valori sensibil apropiate, sunt ocupantele locurilor doi – gorjencele și respectiv trei – clujencele, ceea ce a făcut ca derbyul dintre ele să fie, cel puțin din punctul de vedere al calității jocului, unul apropiat de prima ligă în cea mai mare parte a timpului.

Un meci care adună atâta tensiune nu putea fi lipsit de faze incandescente dar și de controverse în ceea ce privește arbitrajul în condițiile în care nici una din cele două formații nu s-a detașat la mai mult de două goluri pe tabela de marcaj.

Finalul a fost încins în cel mai înalt grad când, la ultima fază, la scorul de 22-22, arbitrii au acordat o lovitură de la 7 metri echipei oaspete, decizie contestată vehement de banca tehnică a echipei noastre.

Aruncarea a fost transformată și așa s-a scris istoria acestei întâlniri pentru calitatea căreia ambele echipe merită felicitări.

Pentru ”U” Cluj, golurile au fost marcate de: Zegrean 6, Nichitean 5, Șerban 3, Cordoș, Orșivschi și Bărbos câte 2 respectiv Lupașcu și Moisin câte o reușită.

Comments

comments