Locul 3 pentru „studente” la Zalău

 Sursă foto: Dan Bodea/ Transilvania Reporter

Sursă foto: Dan Bodea/ Transilvania Reporter

Cupa „Consiliului Judeţean Sălaj” este ultimul turneu amical la care au participat handbalistele antrenate de Alin Bondar deoarece în 1 și 2 septembrie va debuta noul sezon al Ligii Florilor. Turneul amical a avut loc în 24 și 25 august în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău, iar alături de ”U” Cluj au mai jucat SCM Craiova, CSM Slatina și HC Zalău, gazda evenimentului sportiv.

Cupa a fost câștigată de HC Zalău, pe locul doi s-a clasat SCM Craiova, Universitatea Cluj a ocupat poziția a treia, iar CSM Slatina s-a clasat pe ultimul loc. La turneu s-au oferit și premii individuale, iar portarul Universității Cluj, Viorica Țăgean, a primit trofeul pentru „Cel mai bun portar”.

Rezultatele înregistrate de ”U” Cluj la turneul amical de la Zalău sunt:
SCM Craiova – ”U” Cluj 30 – 23 (14 – 12)
”U” Cluj – CSM Slatina 29 – 19 (17 – 8)
HC Zalău – ”U” Cluj 29 – 25 (13 – 9)

Abonamentele de intrare la meciurile echipelor CS ”U” Cluj se pun în vânzare de azi și se pot achiziționa de la sediul clubului (strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23) de L- V, orele 9:00 – 14:00, și de la Casa de Bilete a Sălii Sporturilor „Horia Demian”, înainte de meciurile de acasă! Prețul unui abonament este de 200 lei, iar studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Comments

comments