Locul 2 în Grupa Verde pentru baschetbaliști

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Echipa de baschet masculin a CS Universitatea Cluj a susținut la sfârșitul săptămânii trecute două meciuri în deplasare la București.

Vineri, 5 aprilie, elevii lui Florin Covaciu au întâlnit formația CN Aurel Vlaicu București în cadrul etapei a patra, restantă, a Fazei II a Ligii Naționale de Baschet Masculin, în fața căreia s-a impus cu scorul de 70 la 63, rezultatele pe sferturi fiind: 13-15, 10-14,15-18, 32-16.

În meciul doi, programat sâmbătă, 5 aprilie, baschetbaliștii universitari au jucat în compania celor de la CS Agronomia București. Meciul a contat pentru etapa a noua a Fazei II, iar victoria a fost adjudecată de gazde cu scorul de 84-80 (27-21, 31-22, 16-23, 10-14).

La finalul sezonului regulat, echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a terminat pe locul doi în Grupa Verde, pe primul loc fiind CS Agronomia București, iar pe locul trei CN Aurel Vlaicu București. Pentru baschetbaliștii universitari urmează două turnee de clasament, turneu la care vor participa cele trei echipe din Grupa Verde, plus ultimele două echipe clasate în Grupa Albastră, CSM VSKC Miercurea Ciuc și CS Rapid București. Astfel, se va juca un tur de 5 jocuri, repartizat în două turnee de 2 și 3 zile, pentru stabilirea pozițiilor 17-21 în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Comments

comments