Liga Națională de rugby revine în Parcul „Iuliu Hațieganu”

După o pauză de mai bine de o lună, Liga Națională de rugby revine pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, cu partida dintre ”U” Cluj și RC Gura Humorului, contând pentru etapa a 6-a a competiției, faza play-out.

Meciul care va începe la ora 11 va aduce față în față ocupantele locurilor 2 – Universitatea Cluj și respectiv 8 – RC Gura Humorului. De notat că în clasament, ”U” este la egalitate de puncte cu echipa de pe primul loc, CS Năvodari, diferența fiind făcută de punctaverajul celor două formații, capitol la care constănțenii sunt superiori cu doar 13 puncte.

Înaintea jocului de duminică, antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro:

„Vom întâlni o echipă mai facilă față de meciurile anterioare. Sigur, cei de la RC Gura Humorului au obiectivele proprii și cu siguranță vor crede în șansa lor. Nu cred că jucătorii noștri își vor face mari probleme în câștigarea acestui meci. Noi trebuie să ne facem jocul fără mari presiuni, să arătăm un rugby de calitate și să ne atingem obiectivul propus.”

Meciul dintre ”U” Cluj și RC Gura Humorului va încpe duminică la ora 11 și va putea fi urmărit și pe canalul nostru de Youtube „UCluj TV”.

Comments

comments