La doar un punct distanță în ierarhie

”U” Cluj și SCMU Craiova se întâlnesc sâmbătă, de la ora 15, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, în cea de a 3-a etapă a Diviziei A1 la volei feminin.

Nici una dintre cele două formații nu a reușit să își apropie victoria în primele două confruntări ale actualei ediții de campionat dar oltencele au beneficiat de o înfrângere la limită, 3-2 în meciul cu CS Mioveni, în urma căreia au obținut punctul bonus care le așează pe locul 10 în clasament.

Elevele Lilianei Bogendorfer, pe de altă parte, s-au înclinat în primele două runde cu același scor, 3-0, în fața echipelor Rapid București pe teren propriu și respectiv Știința Bacău în deplasare și ocupă poziția a 11-a în ierarhie.

Partida dintre ”U” Cluj și SCMU Craiova va putea fi urmărită și pe canalul de Youtube „U Cluj TV”.

Accesul în sală se face în limita a 30% din capacitatea sălii iar participanţii trebuie să prezinte actul de identitate şi Certificatul Digital EU COVID-19 (Green Pass) care să certifice vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 cu un vaccin autorizat în România și pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei, la care studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev.

Comments

comments