La Baia Mare – fără mulți dintre titulari

Universitatea Cluj a aliniat aseară, la startul meciului de la Baia Mare cu Minaur, din cadrul etapei a 21-a a Ligii Naționale de handbal masculin, un lot grevat de accidentări, din care au lipsit un mare număr de titulari.

În aceste condiții, cu toate eforturile băieților noștri, gazdele s-au impus cu 41-26 (20-12) iar acum urmează pauza competițională prilejuită de „dubla” pe care echipa națională o va disputa în această lună cu Macedonia de Nord contând pentru prima parte a fazei a doua a preliminariilor pentru mondialele de anul viitor.

Speranțele pentru meciurile viitoare din campionat se leagă de exploatarea acestei pauze pentru recuperarea cât mai rapidă și a cât mai multor jucători accidentați în așa fel încât echipa să se poate prezenta la adevărata ei valoare.

În partida de la Baia Mare pentru ”U” au marcat: Călin Hossu – 10 goluri, Alex Coman – 7, Cătălin Fodorean și Mihai Becheru câte 2 și respectiv Tudor Drăgoi, Cătălin Ghivil, Răzvan Mocioi, Mihai Dobra și Mihai Dragomir câte 1 gol.

Comments

comments