Întâlnire ardeleană de tradiție

Etapa a 21-a a Ligii Naționale de handbal masculin prilejuiește joi, 3 martie, de la ora 17, o întâlnire de tradiție între Universitatea Cluj și Minaur Baia Mare.

Meciul din Sala „Lascăr Pană” vine în condițiile în care gazdele se află pe locul 5 în clasament cu 43 de puncte din 19 partide disputate în timp ce ”U” este pe poziția a 13-a.

„Pe lunga listă de accidentați s-a alăturat acum și Ionuț Ramba dar o problemă cel puțin la fel de importantă o avem pe postul de portar. Răzvan Apostu este singura noastră opțiune în momentul de față dar el este, la rândul lui, accidentat și nu se antrenează. O să mergem cu mai mulți tineri și în plus ne ajută și trei copii de la Liceul cu Program Sportiv. Una peste alta ne așteaptă un meci foarte greu din care însă jucătorii nu au decât de câștigat. Ei trebuie să se obișnuiască cu meciurile acestea pentru a putea progresa. Trebuie să dăm totul pe teren în acest joc pentru că va urma o perioadă de pauză de vreo trei săptămâni în care sperăm să își revină și ceilalți jucători” – a declarat înaintea acestei partide antrenorul Marius Stavrositu.

Comments

comments