Denisa Mihalcea, argint și bronz la Craiova

Stadionul „Nicolae Mărășescu” din Craiova a programat luni și marți (28 februarie – 01 martie) Campionatul Național de aruncări lungi rezervat seniorilor, tineretului și juniorilor 1, fiind un bun prilej de a consemna rezultate notabile.

Secția de atletism a CS Universitatea Cluj a fost reprezentat de sulițașa Denisa Mihalcea care și-a trecut în palmares o medalie de argint și una de bronz. Cu 43.93 m la aruncarea suliței, Denisa s-a clasat pe locul 3 pe podium la senioare și pe locul 2 la tineret U23.

Aceasta a fost prima întrecere în aer liber din acest an și un criteriu de selecție pentru Cupa Europei de aruncări lungi, programată la Leiria (Portugalia), între 12-13 martie.

Câștigătorii la seniori au fost următorii: aruncarea ciocanului Bianca Ghelber (SCM București, CSA Steaua – 65,44 m, Dragoș Nicorici (CA Roman – 64,92 m), disc Ioana Țigănașu (CS Ceahlăul Piatra Neamț, CSM Giurgiu – 48,66 m), Alin Firfirică (CSA Steaua București – 60,89 m), suliță Ioana Plăvan (SCM Gloria Buzău – 46,29 m), Alexandru Novac (CSM București – 78,43 m).

Comments

comments