Începe duelul pentru locul 5 în Liga Națională de baschet feminin

 Foto: JFritz Fotograf

Foto: JFritz Fotograf

Duminică este programat primul meci din seria care va decide echipa clasată pe locul al 5-lea în Liga Națională de baschet feminin dintre Universitatea Cluj și Rapid București.

Câștigătoarea va fi stabilită după sistemul cel mai bun din 3 meciuri iar prima confruntare va avea loc duminică de la ora 13, în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Fetele noastre pornesc favorite după ce în sezonul regular au trecut de bucureștence în capitală cu 87-61 iar apoi în Sala Sporturilor „Horia Demian” cu 90-63.

Antrenorul Ioannis Koukos a anticipat acest duel pentru u-cluj.ro:  „Întâlnim pe Rapid București în ultima serie a acestei ediții de campionat. Primul meci îl jucăm duminică și chiar dacă am învins în precedentele două în sezonul regular, acum este o situație diferită. Trebuie să evoluăm așa cum am făcut-o în seria cu CSM Târgu Mureș pentru a avea o șansă la locul al 5-lea. În teorie suntem echipa favorită dar trebuie să luptăm și să dovedim asta pe teren. Sunt încrezător că o vom face și că ne vom prezenta la cel mai bun nivel.”

Partida de baschet feminin dintre ”U” Cluj-Napoca și Rapid va începe duminică la ora 13, în Sala Sporturilor „Horia Demian” și va fi transmisă în direct pe canalul de Youtube „FRB TV”.

Comments

comments