Handbalistele joacă ultimul meci din acest an

”U” Cluj joacă mâine de la ora 16, în Sala Sporturilor „Horia Demian” cu CS Handbal Club Harghita din Odorheiul Secuiesc într-o partidă contând pentru etapa a 10-a a Diviziei A Seria B la handbal feminin.

În runda precedentă echipa noastră a fost egalată la ultima fază de CNE Râmnicu Vâlcea, 30-30 după o decizie cel puțin controversată a arbitrilor întâlnirii. În aceeași etapă, Handbal Club Harghita a fost întrecută, în deplasare de Centrul Național Olimpic pentru Junioare (CNOPJ) Baia Mare cu 32-21.

Înaintea acestui meci, ”U” Cluj ocupă poziția a 3-a în clasament cu 16 puncte în timp ce harghitencele sunt pe locul 11 cu doar 3 puncte.

„Ne aflăm în fața ultimului meci oficial din acest an calendaristic. În ciuda faptului că suntem puțini, având câteva accidentări, sper ca fetele apte să se adune și să facă un meci bun! Nu trecem printr-o perioadă foarte bună dar sunt sigur că fetele se vor capacita și vor reuși un rezultat favorabil”, a subliniat Ioan Ani-Senocico, antrenorul handbalistelor universitare.

Accesul spectatorilor la meci este interzis!

Meciul dintre Universitatea și HC Harghita va putea fi urmărit în direct pe canalul de Youtube „U Cluj TV”.

Comments

comments