Doi rugbiști convocați la Națională

Andrei Pricopie și Teodor Ursu au fost convocați la echipa națională a României, pentru meciul-test disputat în data de 20 noiembrie, cu echipa națională a statului Tonga.

Pentru această partidă staff-ul tehnic al naţionalei de rugby a României a selecționat 30 de jucători, majoritatea din campionatul intern. În condițiile în care campioana en titre, CSM Ştiinţa Baia Mare, este plecată într-un turneu în Africa de Sud, Toyota Challenge Cup, iar majoritatea jucătorilor care evoluează în Franţa au revenit la echipele de club, 4 jucători din lotul Under-20 au fost convocați la naționala de seniori. Printre aceștia se numără și sportivul legitimat la ”U” Cluj, Teodor Ursu, care a revenit de la Campionatul European Under 20 de la Coimbra (Portugalia).

Până acum, în primul meci-test, echipa a învins Uruguay cu 29-14, la Verona, pe 7 noiembrie, iar sâmbătă au câştigat în faţa Olandei cu 56-15, la Bucureşti, în Rugby Europe Championship 2021.

Naționala de rugby a României va disputa meciul cu Tonga în data de 20 noiembrie, începând cu ora 17:30. Confruntarea de pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf va fi difuzată pe TVR1, accesul spectatorilor fiind interzisă.

Comments

comments