Handbalistele au cedat în prima etapă a Ligii Florilor

Sâmbătă, 31 august, a debutat sezonul 2019-2020 al Ligii Florilor, iar echipa de handbal feminin a CS ”U” Cluj a jucat în deplasare cu SCM Gloria Buzău. Partida a avut loc în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” de la ora 18:00.

Jocul a fost câștigat de Gloria Buzău cu 32-22 (16-9), care se află pe locul secund în clasament, în timp ce clujencele ocupă locul 13. Pentru echipa noastră au marcat: Diana Lazăr 5, Andrada Preda 4, Macarena Gandulfo și Patricia Moraru 3, Maria Mincu și Mihaela Ani-Senocico 2, Miruna Pica, Florina Chintoan și Alexandra Dindiligan câte un gol.

„A fost un meci în care scorul înregistrat la final pe tabela de marcaj reflectă exact realitatea din teren. În acest meci echipa noastră a avut un număr de 27 de ratări dintre care 8 din aruncare de la 7m. Noi nu suntem echipa care să își permită să facă o așa risipă într-un meci în deplasare, mai ales pe terenul unei echipe ca și Gloria Buzău. Așa că revin, victorie și scor pe deplin meritate de echipa din Buzău”, a spus antrenorul clujencelor, Alin Bondar.

Următorul meci pentru „studente” este sâmbătă, 7 septembrie, cu CS Minaur Baia Mare, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Comments

comments