Handbalistele au cedat la un gol cu Minaur Baia Mare

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Miercuri, 7 august, echipa de handbal feminin a CS ”U” Cluj a aniversat 100 de ani de la nașterea clubului printr-un meci amical cu Minaur Baia Mare. Partida a avut loc de la ora 16:30 în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, iar înainte de a începe jocul a fost prezentat lotul pentru sezonul 2019-2020.

Jocul a fost câștigat de echipa oaspete la un gol diferență, 29-28, după ce universitarele au condus în ultimele minute de joc.

„Rezultatul nu a contat pentru noi. Sunt mulțumit, mai mult, de a doua repriză, însă noi suntem puțin în urmă cu pregătirea deoarece am început mai târziu, celelalte echipe au început cu o săptămână sau două înaintea noastră. Macarena Gandulfo a venit doar ieri și nu are niciun antrenament cu noi, iar Larissa Araujo la fel. Suntem mulțumiti și de jucătoarele tinere. Ele sunt puțin speriate în acest moment, dar este normal și așteptăm să crească pe parcurs. Dacă ne luăm după evoluția Macarenei Gandulfo, care nu a avut nici o secundă de antrenament cu noi, atunci ea este cea care s-a integrat cel mai repede. Larissa Araujo are probleme cu adaptarea la fusul orar. Noi știm ce avem de făcut, antrenamentele au fost mai mult fizice și eu mă declar mulțumit”, a declarat Alin Bondar, tehnicianul handbalistelor universitare.

Azi, 8 august, „studentele” vor juca un alt amical, de această dată în compania echipei divizionare ACS Crișul Chișineu-Criș, de la ora 17:00 în sala „Horia Demian”.

Lotul sezonului 2019-2020
Andrada Preda – nr. 3, extremă stânga
Alexandra Dindiligan – nr. 7, extremă stânga
Reka Tamaș – nr. 9, inter stânga
Florina Chintoan – nr. 10, pivot
Miruna Pica – nr. 13, inter dreapta
Alexandra Prodan – nr. 16, portar
Luana Drăgunoiu – nr. 18, extremă dreapta
Diana Lazăr – nr. 19, inter stânga
Larissa Araujo – nr. 20, extremă stânga
Macarena Gandulfo – nr. 21, centru/inter
Patricia Moraru – nr. 23, inter stânga/centru
Mihaela Ani-Senocico – nr. 25, centru
Viorica Țăgean – nr. 26, portar
Cristina Boian – nr. 28, extremă dreapta
Ana Maria Mincu – nr. 78, pivot

Staff
Alin Bondar – antrenor
Mircea Cucuian – director sportiv
Adelina Nistea – kinetoterapeut
Raul Felecan – preparator fizic
Dorin Paina – președinte secție

Comments

comments