Handbalistele au cedat amicalul contra Coronei Brașov

 Sursă foto: Dan Bodea/ Transilvania Reporter

Sursă foto: Dan Bodea/ Transilvania Reporter

Echipa de handbal feminin a CS ”U” Cluj a susținut ieri, 20 decembrie, un nou meci de pregătire, adversara fiind de această dată ASC Corona 2010 Brașov. Partida s-a disputat în Sala Sporturilor „Horia Demian” și s-a încheiat cu scorul 43 la 36 pentru oaspete.

„Această perioadă de pregătire este foarte importantă pentru noi deoarece trebuie să ne reglăm foarte multe lucruri. Din păcate, deși sunt puține, mai avem jucătoare și la lotul național și atunci partea de pregătire tactică îmi este foarte greu de antrenat cu adversarii. Practic, noi încercăm la antrenamente să facem niște lucruri cu adversari. Sperăm să ne iasă. Primele două meciuri (nr. meciurile din 15 și 16 decembrie cu Cisnădie) au ieșit un pic mai bine, iar acum cu Brașov doar pe momente. Totuși, adversarul ne-a prezentat ceva de calitate. La pregătire fizică eu spun că am făcut o treabă bună. Am marcat foarte multe goluri, iar asta înseamnă că am depus efort, am alergat, am avut foarte multe posesii, am mai și risipit foarte mult. Deci asta înseamnă că am ajuns foarte des la finalizare sau am avut mingea în posesie foarte des”, a explicat Alin Bondar, tehnicianul echipei clujene.

„Studentele” vor mai avea în această săptămână două meciuri amicale contra handbalistelor de la CS Măgura Cisnădie. Primul meci va avea loc joi, 21 decembrie, de la ora 18:00, iar cel de-al doilea meci se va disputa vineri, 22 decembrie, de la ora 13:00.

Comments

comments