Handbal feminin: victorie cu ultima clasată, urmează liderul

Odată cu reluarea Diviziei A Seria C la handbal feminin a venit și o nouă victorie pentru Universitatea Cluj, scontată de altfel, în deplasare, în fața ultimei clasate, CSU Universitatea de Vest Timișoara cu 30-23 (15-8) într-un meci din etapa a 6-a a competiției.

După acest succes, antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro:

„Am jucat împotriva unui adversar modest și acest lucru ne-a adus trei puncte dar a fost un meci cu multe ratări în care fetele noastre nu au reușit să se concentreze la finalizare. Această partidă a fost premergătoare derbiului de săptămâna viitoare în care sper să arătam altceva.”

Golurile pentru ”U” au fost marcate de: Gabriela Istratie 8, Larisa Șerban 7, Andreea Bărbos 6, Corina Cordoș 5, Cristina Crețu 2, respectiv Maria Câmpean și Ana Maria Stana câte 1 gol. Au mai jucat Sofia Mureșan, Valeria Popovici, Reka Tamas, Ioana Gherghe și Alexandra Ploscar iar poarta a fost apărată de Mădălina Pușcaș și Maryna Dumanska.

În runda următoare ”U” va întâlni sâmbătă, în Sala Sporturilor „Horia Demian” pe CSM Deva, liderul clasamentului cu 6 meciuri câștigate din tot atâtea disputate.

Comments

comments