Victorie clară în derbiul play-out-ului Ligii Naționale de rugby

Cel mai așteptat meci al play-out-ului Ligii Naționale de rugby s-a disputat sâmbătă, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, acolo unde Universitatea Cluj a primit, în cadrul etapei a 8-a, vizita singurei echipe neînvinse până acum în competiție, CS Năvodari.

Pe o vreme rece dar, din fericire, fără ploaie, ”U” a făcut un meci mare și a învins cu 34-18 (5-3) reușind prin dăruire și efort să surclaseze principalul adversar din această a doua parte a campionatului. La finalul partidei  antrenorul Cristian Săuan a făcut pentru u-cluj.ro o scurtă analiză a jocului:

„A fost o partidă în care în primele 30 de minute ambele echipe au jucat de la egal la egal. Nu contest acest lucru. În acest interval nu am reușit sa ne exprimăm suficient pe partea de atac dar aveam încredere că la un moment dat lucrurile se vor schimba în favoarea noastră. Terenul foarte greu și controlul balonului au fost principalele probleme care ne-au dat bătăi de cap. Jocul în zonele largi și cu pase lungi la mână  s-a dovedit a nu fi o opțiune prioritară pentru noi. Pentru asta am și îndemnat jucătorii să utilizeze mai mult jocul grupat și jocul cu piciorul. Ne așteptam oricum la un început de meci hotărât și în forță din partea adversarului dar presiunea în apărare a băieților noștri a făcut diferența. Felicitări jucătorilor noștri pentru toată munca depusă în acest meci – astăzi au demonstrat din nou că sunt o echipă unită iar unitatea unei echipe învinge întotdeauna.”

În urma acestei partide ”U” și-a consolidat prima poziție în ierarhie, urmând ca în ultima etapă, a 9-a, să întâlnească sâmbătă, în deplasare pe RC Bârlad, ocupanta locului 7 în clasament.

  • rugby-masculin-navodari-2022-19
  • rugby-masculin-navodari-2022-18
  • rugby-masculin-navodari-2022-16
  • rugby-masculin-navodari-2022-15
  • rugby-masculin-navodari-2022-13
  • rugby-masculin-navodari-2022-11
  • rugby-masculin-navodari-2022-7

Comments

comments