A fost una din acele seri…

Universitatea Cluj s-a înclinat cu 32-28 (14-11) în fața mai slab cotatei CSM Alexandria, într-una dintre acele seri în care orice ai face nu iese mai nimic bun.

Partida din cadrul etapei a 24-a a Ligii Naționale de handbal masculin, desfășurată în Sala Sporturilor „Horia Demian” a început, a continuat si s-a încheiat în nota de superioritate a oaspeților în ciuda sistemelor tactice la care a apelat Marius Stavrositu și pe care le-a încercat în speranța unei reveniri a elevilor săi.

N-a fost să fie, iar la finalul partidei antrenorul nostru a declarat:

„Din păcate, exact de ce ne-a fost frică nu am scăpat. Nu consider că am tratat de sus această partidă, ci doar cred că unii dintre noi nu au înțeles importanța acestui joc și probabil aceeași parte dintre noi ne-am gândit mai mult la vacanță, pentru că mai sunt doar două etape până la vacanța „mult așteptată”. În ultima rundă jucăm din nou acasă, cu CSM Focșani și sper din tot sufletul să venim cu o altă atitudine. Până la urmă, aceiași băieți au câștigat cu Bacău și cu Vaslui acasă, aceiași băieți au luat bătaie astăzi cu Alexandria. Mi-e greu să o spun, dar din păcate trebuie să o luăm din nou de la capăt, pentru că așa e în handbal.”

La rândul lui, Alexandru Laslo a spus:

„Probabil că ne-am dorit foarte mult, am făcut foarte multe greșeli la nivel tehnico-tactic. Dorință a fost dar probabil când îți dorești foarte mult să câștigi un meci, așa se întâmplă – nu-ți iese nimic. Și nouă nu ne-a ieșit nimic în această seară. Felicităm echipa din Alexandria și baftă în continuare.”

Golurile pentru ”U” au fost marcate de: Dragoș Iancu și Alex Coman – câte 6, Ionuț Ramba – 5, Mark Adoreanu – 4, Cătălin Fodorean – 3, Vlad Coman, Cătălin Ghivil, Denis Konya și Alexandru Laslo – câte 1 gol.

În etapa următoare, a 25-a, ”U” Cluj va juca miercuri 11 mai, în deplasare cu Dobrogea Sud Constanța.

Comments

comments