Final de sezon regulat în Divizia A1

 Foto: Brădeanu Photography

Foto: Brădeanu Photography

Sâmbătă, 29 februarie, se joacă ultima etapă, a 18-a, din faza I a Diviziei A1 Masculin. Echipa de volei masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj joacă la Câmpia Turzii de la ora 18:00, contra echipei locale.

Voleibaliştii universitari sunt pe locul 7 cu 19 puncte, iar cei de la CSM Câmpia Turzii ocupă locul 9 cu patru puncte, la egalitate cu CSU UV Timişoara. În partida tur, CS Universitatea Cluj s-a impus cu 3-0.

După această etapă va urma play-off-ul şi play-out-ul. Stabilirea jocurilor din această fază va avea loc în perioada următoare.

„Din păcate la acest final de sezon regulat nu ne-am clasat pe locul care îl meritam și pentru care am muncit, însă nu putem considera asta un eșec având în vedere că echipa se află la cea mai bună clasare din ultimii 10 ani. Sper că psihologul clubului, dl dr. Marius Crăciun i-a ajutat să treacă peste acest moment frustrant și i-a conectat la maxim pentru meciurile care urmează. În următoarea perioadă vom definitiva lotul pentru sezonul următor, lot care va suporta una, maxim două schimbări. Ținem să avem un lot omogen și considerăm că echipa formată în acest moment este una unită care nu necesită multe modificări”, a declarat managerul echipei universitare Bogdan Ungureanu.

Comments

comments