Final de sezon în Liga I la baschet masculin

Sâmbătă, 21 mai, de la ora 15 este programat, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov meciul dintre ACS Ralph din localitate și Universitatea Cluj restanță din etapa a 15-a a Ligii I la baschet masculin.

Înaintea acestei confruntări, brașovenii ocupă poziția a 9-a în clasament cu 4 victorii din 20 de întâlniri disputate în timp ce ”U” se află pe locul 6 cu 12 partide câștigate din 20 jucate.

O zi mai târziu, duminică 22 mai, de la ora 12, în Sala Rom Silva din capitală, elevii lui Florin Covaciu și Vlad Bota încheie sezonul regular în meciul cu Știința București.

Gazdele ocupă înaintea acestei întâlniri poziția a 2-a în clasament cu 20 de victorii și o singură înfrângere și sunt candidate certe la promovarea în Liga Națională.

Despre această dublă deplasare, Vlad Bota a declarat pentru u-cluj.ro:

„Pornim la drum, spre ultimele două etape din acest sezon, încrezători în forțele proprii. Vom trata cu seriozitate aceste meciuri pentru a termina pe o poziție care sa ne ofere satisfacție după un sezon foarte lung, cu momente bune dar și mai puțin bune. Trebuie felicitați sportivii pentru acest parcurs, pentru munca depusă în acest campionat și pentru efortul de a termina cât mai sus în clasament.”

Comments

comments