Final de campionat pentru voleibaliști

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Ultima etapă a Fazei II, locurile 7-12, din Divizia A1 programează meciul dintre CS Știința Explorări Baia Mare și CS Universitatea Cluj în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare. Meciul se va desfășura vineri, 27 aprilie, începând cu ora 18:00, iar rezultatul din tur a fost în favoarea băimărenilor, scor 3-0.

„Este un meci fără miză și le-am transmis băieților să stea cât mai mult în teren, deoarece până în august nu se vor mai întâlni cu mingea în sală. Mergem la Baia Mare pentru că trebuie, deși din toate punctele de vedere campionatul a luat sfârșit. Sper să încheiem sezonul cu capul sus. Felicit cu acastă ocazie echipa Tricolorul Ploiești și pe toți oamenii implicați acolo. Au investit foarte mult suflet, timp și bani, lucru care s-a văzut și a dat roade. Au depus un efort comun care s-a concretizat prin câștigarea campionatului, lucru pentru care și-au atras admirația întregului colectiv de volei masculin ”U” Cluj. Așteptăm invitația lor, așa cum au promis, să sărbătorim împreună”, a spus Bogdan Ungureanu, managerul echipei clujene.

În clasament, „studenții” sunt pe locul 10 cu 24 de puncte, iar băimărenii se află cu două poziții mai sus având 48 de puncte.

Comments

comments