Fără „piesele grele” în Cupa României la handbal masculin

 Foto: CSM București facebook

Foto: CSM București facebook

Universitatea Cluj a disputat marți seara, în deplasare, meciul din Cupa României la handbal masculin cu CSM București oferind minute prețioase pe parchet tinerilor săi handbaliști care au avut astfel ocazia să își testeze abilitățile și calitățile împotriva ocupantei locului 4 din Liga Zimbrilor.

Partida s-a încheiat scorul de 42-34 (23-12) în favoarea bucureștenilor care, conform regulamentului, se califică astfel în turul al doilea al competiției.

Golurile pentru ”U” au fost marcate de: Alexandru Coroian 7, Alexandru Coman 6, Alexandru Buciuman 4, Bogdan Paul, David Noțigan și David Kereki câte 3, Cătălin Crișan, Raul Ostace și Cătălin Ghivil câte 2 și respectiv Vlad Coman și Denis Konya câte 1 gol iar poarta a fost apărată de Vlad Coman și Sebastian Baciu.

Pentru echipa antrenată de Carmen Amariei urmează duminică de la ora 18, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, un examen deosebit de important în campionat, în compania echipei SCM Politehnica Timișoara, ocupanta locului 10 în Liga Națională de handbal masculin.

Comments

comments