Examen dificil pentru handbaliști

 Foto: Brădeanu Photography

Foto: Brădeanu Photography

După succesul din etapa trecută de la Alexandria, ”U” Cluj are de trecut un examen mult mai dificil, joi, 25 noiembrie, de la ora 18, când va înfrunta, în Sala Sporturilor „Horia Demian” pe HC Dobrogea Sud Constanța într-un duel din etapa a 12-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

Oaspeții vin la Cluj-Napoca după o serie de 6 victorii și un egal în ultimele 7 runde din campionat, rezultate care i-au propulsat până pe locul secund în ierarhie.

Meciul de joi va fi unul special și pentru Marius Stavrositu care se va reîntâlni cu echipa la care a cunoscut consacrarea și cu care a câștigat 7 titluri naționale.

La rândul lor, handbaliștii de la ”U” vor intra pe teren cu moralul ridicat de cele trei puncte pe care le-au dobândit în duelul din etapa trecută cu CSM Alexandria dar și cu dorința de a confirma progresele făcute sub conducerea noului lor antrenor.

Meciul dintre ”U” Cluj și HC Dobrogea Sud Constanța va începe joi la ora 18 și va putea fi urmărit în direct pe canalul de Youtube „U Cluj TV”.

Comments

comments