Examen dificil pentru baschetbaliste

Universitatea Cluj are de susținut un examen dificil vineri, de la ora 13, în deplasare cu CSM Alexandria în primul meci al turului al doilea al play-off-ului Ligii Naționale de baschet feminin.

Confruntarea cu echipa teleormăneană se joacă după sistemul cel mai bun din 3 partide, în caz de egalitate elevele lui Ioannis Koukos urmând să joace meciul decisiv în deplasare. La sfârșitul sezonului regular, CSM Alexandria s-a clasat pe locul 5 în timp ce ”U” a încheiat prima fază a competiției pe locul 8.

Despre această partidă, antrenorul Ioannis Koukos a declarat:

„Cel de al doilea tur al play-off-ului începe cu un meci dificil, în deplasare, cu CSM Alexandria. În meciurile directe din sezonul regular am fost o echipă competitivă și sper să fim și de data aceasta. Se joacă în sistemul cel mai bun din trei meciuri așa că vom încerca să obținem o victorie în deplasare. Dificil sau nu, noi vom fi gata să facem față acestei provocări”.

Meciul dintre CSM Alexandria și ”U” Cluj va începe vineri la ora 13 și va putea fi urmărit în direct pe canalul de Youtube „FRB TV”.

Comments

comments