Evoluție excelentă pentru Tania Pop la „naționalele” de natație

 Foto: Nicole Cris

Foto: Nicole Cris

Campionatele Naționale de Poliatlon la natație rezervat copiilor cu vârsta între 10 și 11 ani, desfășurate de vineri și până duminică la Târgu Mureș, au însemnat un succes deosebit pentru Tania Pop care a devenit campioană națională în proba de 50 de metri bras.

Mai mult decât atât, tânăra înotătoare de la ”U” Cluj, antrenată de Adrian Gherghel și  Andrei Pleșa, a cucerit medalia de bronz în proba de 50 de metri fluture și s-a clasat pe locul al 6-lea la 50 de metri spate.

Performanțele sale la această ediție a Campionatelor Naționale de Poliatlon la natație au fost încununate cu recorduri personale la toate cele 5 probe la care Tania Pop a participat, recorduri sensibil îmbunătățite de la precedentele competiții oficiale la care a luat parte în acest an.

Pentru familia Pop emoțiile iau o pauză scurtă de tot pentru că, de joi și până duminică, Mihnea Pop, fratele Taniei, participă la Miercurea Ciuc la Campionatul National de cadeți 12-14 ani în bazin scurt, competiție de la care avem speranțe îndreptățite ca Mihnea să aducă noi medalii pentru ”U” Cluj.

  • Foto: Nicole Cris

Comments

comments