Etapa a 3-a a Campionatului Național de Scrabble

La sfârșitul acestei săptămâni, la București, se va desfășura cea de a 3-a etapă a Campionatului Național Individual de Scrabble pentru seniori și tineret.

Întrecerile vor fi găzduite de Complexul Cultural Sportiv Tei, începând de vineri 26 și până duminică 28 august iar Clubul Universitatea Cluj va fi reprezentat la această competiție de 9 sportivi la seniori și 4 la tineret.

Nu vor lipsi Andrei Alexandrov (liderul surpriză dar pe deplin meritat al clasamentului individual), Corneliu Faur (ocupantul locului 2), Alexandru Lăcătîș (aflat pe locul 4), Vasile Mihalache, Florin Buhai și Cătălin Caba. La tineret vor concura Iustin Enea (liderul categoriei juniori), Cristian Caba (situat în prezent pe locul 3), Georgiana Drăgan si Sebastian Mihalache.

Înaintea plecării spre capitală, antrenorul Septimiu Crivei a prezentat pentru u-cluj.ro obiectivele acestei a treia runde a Campionatului Național de Scrabble:

„Sperăm ca etapa de la București să fie una a consolidării locurilor bune de la individual, dar și a primului loc în întrecerea pe echipe, atât la seniori cât și la tineret.”

Comments

comments