Aur și argint la „Naționalele” de sărituri peste obstacole

Baza hipică a Clubului Ecvestru 163 Plopi din Prejmer, județul Brașov a găzduit recent două finale ale Campionatului Național de sărituri peste obstacole cu cai.

În primul concurs, reprezentanta ”U” Cluj, Diana Zaharia, cu calul Kalinka M, a obținut titlul de vicecampioană națională la categoria Amazoane, singura probă dedicată exclusiv fetelor.

În cea de a doua sesiune, Diana Zaharia cu aceeași Kalinka M, a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului devenind campioană națională la categoria Juniori Elite.

Trebuie remarcată, de asemenea, evoluția foarte bună pe care a avut-o Szekely Timea cu calul Vega de Hanzi, care a obținut locul 5 la categoria Copii 2.

În urma excelentelor prestații din aceste două finale, Diana Zaharia și calul Kalinka M au fost convocați la lotul național care va reprezenta România, în perioada 1-4 septembrie, la European Equestrian Federation Evolution League iar apoi la Campionatul Balcanic de sărituri peste obstacole care va avea loc între 7 și 11 septembrie.

Comments

comments