Echipa ”U” Cluj masculin este campioană națională

Etapa finală a Campionatului Național de judo pe Echipe U21 și a Campionatului Național Ne Waza s-a desfășurat în perioada 4-6 octombrie, la Sala Sporturilor din Deva.

La competiția pe echipe, ”U” CSM Cluj Dinamo a participat cu una la feminin și una la masculin. Echipa masculină a cucerit titlul de campioană națională, iar fetele au câștigat medaliile de bronz.

Echipa ”U” Cluj masculin a fost formată din: Burdusel Răzvan, Cabun Radu, Ciulifică Daniel, Șulcă Adrian, Ștefan Dediu, Creață Paul, Stoica Riccardo, Teodor Ștefan, Stoica Cristian, Codrea Ioan, Hobincu Mihai, Roman Alexandru, iar echipa feminină din: Oprea Roxana, Gherman Silvia, Pașca Alexandra, Așchiopoaiei Denisa, Avram Iulia, Moscalu Serafima.

Înainte cu o săptămână, echipa feminină de judo senioare a devenit campioană națională la Iași, iar echipa masculină este vicecampioană națională.

În cadrul Campionatului Național Ne Waza judokanii universitari au mai adus în palmares trei medalii, una de aur și două de bronz. Adrian Șulcă a cucerit aurul categoriei 81 kg, Roxana Oprea și Paul Creață au obținut medaliile de bronz la categoria 52 kg, respectiv +81 kg, iar Denisa Așchiopoaie s-a clasat pe locul 5 la categoria 63 kg.

Comments

comments