Echipa de baschet feminin s-a întors victorioasă de la Arad

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Jucătoarele pregătite de Dragan Petricevic au reușit a doua victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet Feminin, învingând în deplasare formația Univ. Goldiș ICIM Arad. ”U” Cluj s-a impus cu scorul de 71-75, tabela indicând pe sferturi 24-20, 18-25, 19-20 și 10-10. Meciul a fost unul dificil dar controlat în majoritatea acestuia de clujence, gazdele nereușind să revină pe final, atunci când echipa noastră a reușit să facă față atacurilor trupei arădene.

Adrianne Ross a fost principala marcatoare a Universității cu 20 de puncte, fiind urmată de către Gabriela Irimia cu 11 puncte. Taneisha Harrison și Chelsea Davis au înscris fiecare câte 10 puncte.

După această partidă, antrenorul Dragan Petricevic a declarat: „A fost un meci foarte interesant, cu o echipă a Aradului întărită. Noi ne-am făcut singuri viața grea, dar am dovedit că suntem o echipă, un colectiv, în sfertul patru, când, spre final, am păstrat un psihic puternic și am terminat cu avansul de 4 puncte. O fi a doua victorie consecutivă, dar pentru mine nu e decât începutul campionatului, trebuie și sunt sigur că vom rămâne cu picioarele pe pământ.”

Comments

comments