Cinci medalii pentru ”U” la Campionatul Național de Maraton

Sportivii secției de atletism din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj au participat duminică, 9 octombrie, la finala Campionatului Național de Maraton pentru Seniori și Tineret,care s-a desfășurat în cadrul celei de-a noua ediție a Maratonului București. Cinci atleți universitari au luat startul atât la proba individuală, cât și la cea pe echipe, pe traseul de 42,195 km.

La Tineret, Raul Deteșan și-a păstrat titlul național cucerit anul trecut și a reușit să-și îmbunătățească și timpul cu 7 minute. Marius Dumitru a alergat cu un minut în urma lui Deteșan, cucerind titlul de vicecampion, iar recent legitimatul la Universitatea Cluj, Andrei Leancă a terminat pe treapta a treia a podiumului. Darius Cristea a terminat traseul pe locul VI, iar împreună cu ceilalți trei atleți universitari, a obținut medalia de aur pe echipe la Tineret și bronzul la seniori. La individual feminin a alergat și Laura Popescu, sportiva terminând maratonul pe locul V. Anul trecut, Laura Popescu și-a trecut în palmares medalia de argint.

Pentru sportivii Universității Cluj urmează finala Campionatului Național de Cros, programată pe 22 octombrie, la Băile Felix, județul Bihor.

Comments

comments