Echipa de baschet feminin a cedat la Târgu Mureș după două reprize de prelungiri

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Baschetbalistele pregătite de Dragan Petricevic au pierdut la mare luptă meciul disputat sâmbătă, 3 decembrie, în deplasare cu ACS BC Sirius Târgu Mureș, scor 114-106. Partida a fost intens disputată, având nevoie de două reprize de prelungiri de câte cinci minute pentru a se decide învingătoarea. Pe sferturi a fost 20-26, 24-17, 19-20, 19-19, 13-13 și 19-11, confruntarea contând pentru etapa a zecea din Liga Națională, prima a returului.

Meciul a fost spectaculos, doborându-se recorduri stagionale în ceea ce privește punctele marcate într-un meci și de către o singură jucătoare, cât și în privința realizărilor personale. Jucătoarea echipei noastre, Zahna Medley, a marcat 33 de puncte și a strâns 10 recuperări și 10 pase decisive. Principalele marcatoare pentru ”U” au mai fost Andra Mandache cu 31 de puncte și Chelsea Davis cu 30 de puncte.

La masculin, echipa Universității Cluj își continuă marșul spre Liga Națională, elevii pregătiți de Răzvan Cenean și Mihai Racovițan impunându-se cu scorul de 96 la 51 în fața concitadinilor de la U-BT 2 Cluj Napoca, în cadrul etapei a VIII-a, prima a returului Ligii 1.

Comments

comments