Victorie în ultimul meci acasă pentru handbaliști

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Handbaliștii Clubului Sportiv Universitatea Cluj au câștigat ultimul meci din acest an de pe teren propriu, scor 25-22 (17-9), în fața brașovenilor de la CSU CNOT. Meciul a contat pentru etapa a XI-a a Diviziei A, Seria B și s-a disputat sâmbătă, 3 decembrie, pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian”.

„A fost un meci controlat în totalitate de echipa noastră în ciuda rezultatului mai strâns de doar trei goluri. Prima repriză a fost una foarte bună, dar în a doua, pe fondul relaxării echipei noastre adversarii s-au apropiat, însă per ansamblu, un meci bun controlat în totalitate. Mă bucură enorm șirul de 6 victorii legate și trăim cu speranța că o vom realiza și pe a 7-a, ultima etapă pentru noi, cea de la Academia Minaur. Nu va fi ușor, dar cred în băieți, în echipă, că putem să realizăm acest lucru”, a declarat antrenorul „studenților” universitari, Alexandru Cucuiet.

Cel mai bun marcator pentru echipa Universității Cluj în meciul cu CSU Brașov a fost Daniel Hordoan, cu 7 goluri, urmat de Alexandru Draia, cu 6 reușite, David Kereki și Cătălin Fodorean, ambii cu câte 3 goluri marcate.

În urma acestui rezultat, echipa Universității Cluj a urcat pe podiumul Diviziei A, cu 21 de puncte, cu 4 mai puțin decât ocupantele primelor două poziții, CS Minaur Baia Mare și CSM Oradea.

 

Comments

comments